Ingredientai
- 250 g spagečių
- 1 paprika
- 1 pomidoras
- 1 svogūnas
- 1 morka
- Skiltelė česnako
- Žiupsnelis malto muskato
- Žiupsnelis mairūno
- Žiupsnelis kvapiųjų pipirų
- Žiupsnelis baziliko
- Druska (pagal skonį)
- Aliejaus (kepimui)
Paruošimas
Pirmiausia pasūdytame vandenyje išverdame spagečius (ant pakelio turėtų būti parašyta, kiek laiko virti, mes saviškius virėme 9 minutes). Susmulkiname daržoves – papriką, pomidorą, svogūną ir česnaką supjaustome kubeliais, morką sutarkuojame. Įpilame į keptuvę aliejaus ir suberiame svogūnus bei morkas. Kai jie apkepa, suberiame papriką, galiausiai – pomidorą ir česnaką. Tada suberiame druską, muskatą, mairūną, kvapiuosius pipirus ir baziliką. Sumaišome daržoves, sudedame į keptuvę išvirtus spagečius, išmaišome ir pakepiname dar 2 minutes.
Valio – turime dvi porcijas skanaus veganiško patiekalo!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą